Vetter párna

Vetter párna
A Vetter párna sűrített levegővel működő eszköz, amely a levegő hatására térfogatát jelentősen megnövelve alkalmas emelésre illetve csőelzárásra.

Rendeltetését tekintve két fő típus különböztethető meg:
- A pneumatikus emelőpárna immáron már öt évtizede tesz jó szolgálatot a tűzoltóságnál, a műszaki mentésnél, valamint az iparban. A levegő erejét kihasználva rövid idő alatt, fokozatmentesen képes hatalmas terheket megemelni nagy emelési magasságba, ipari felhasználás során nyomóerőt képez.
- A csőelzáró ballon vízelvezető csatorna vízzáróságának a vizsgálatára szolgál. Segíthet továbbá, ha a tartály túlfolyik és szivárog, illetve ha olyan folyadék lép ki belőle, amely az embert vagy a környezetet veszélyezteti.

A pneumatikus párnában kopó alkatrészek nincsenek, a használat utáni tisztításon kívül karbantartást nem igényel, rendeltetésszerű használat mellett hosszú az élettartama.

Alkalmazása

Ahol rendkívüli pontosságra van szükség, legyen szó (teher)emelésről vagy (cső)elzárásról…

Vetter emelőpárna súlyos teher alá szorult személyek mentésére
repülőgép karbantartása Vetter emelőpárna használatával
A pneumatikus emelőpárna, villámgyors segítséget nyújt, ha jelentős erőkifejtés vagy nagy emelési magasság szükséges. Alkalmazható:
ha a helyreállítási munkálat nehéz körülmények között folyik vagy pl. üzemi baleset következményét kell megszüntetni
felborult járművek felemelésére, személygépkocsik, buszok, zárt felépítményű tehergépjárművek, vasúti és földalatti vasúti kocsik vékony lemezből készült karosszériaelemein történő emelésére
járművek visszaemelésére vagy akár kis repülőgépek megemelésére
laza, ingoványos vagy hóval borított talajon is, valamennyi talajegyenetlenséghez (kavics, kőhordalék, vagy sín) hozzáigazodik
az ipar számos területén, pl. ha súlyos gépeket kell emelni vagy egyensúlyban tartani, de kőfejtéseknél is korszerű és csekély költséggel működő fejtőszerszám lehet
Vetter csőelzáró gumidugó elhelyezése csővezeték karbantartásnál.692106.0x0.jpg
csőelzárás beton csatornában Vetter csődugó alkalmazásával
A csőelzáró ballon számos megoldást kínál a tartályokon, csővezetékeken keletkezett szivárgások, repedések gyors tömítésére.
gondoskodik arról, hogy a veszélyes anyagok ne kerüljenek a csatornarendszerbe
segít a csatorna szivárgásainak tényét és helyét megállapítani
megakadályozza a gőzök és mérges gázok kilépését a csatornából
meggátolja a szennyvíz visszafolyását csőtöréseknél, áradásoknál, csatornák ellenőrzésénél és tisztításánál, valamint karbantartásánál és helyreállításánál
újonnan megépített csatorna hálózat műszaki átadáshoz szükséges víztartási próba elvégzéséhez
Empack Kft.
1116 Budapest,
Hunyadi János út 162.
Elérhetőség
+36 1 208-5834
+36 1 208-5835
info@empack.hu
Nyitva tartás
H-P: 8-15 óráig