Rakományrögzítő háló

Rakományrögzítő háló
Rakományrögzítő háló
A rakományrögzítő háló, más néven konténerháló vagy takaróháló elsősorban egyedi termékek, darabáruk, ömlesztett anyagok védelmére szolgál. Az utakon közlekedve valamennyien találkozhattunk olyan járművekkel, ahol a légellenállás hatására a kisebb tömegű, de nagyobb felületű (papír, műanyag tasak és flakon) hulladék lerepült a rakfelületről vagy a konténerről. Az egyre szigorodó előírások betartása nélkül ezek a szállítójárművek szennyezik környezetünket, rontják természetünk képét, rombolják értékeinket. Számunkra, a közlekedés résztvevőjeként baleseti veszélyforrást is jelent, talán még felelőtlen előzésbe is kezdünk magunk és mások testi épségét kockáztatva, hogy az ilyen járműveket mielőbb magunk mögött tudjuk.
Az ömlesztett áruk „rögzítésére” alkalmas hulladékmegfogó háló egy új rögzítési eszközt jelentett számunkra, amivel bővíthettük termékkörünket.
A közúti fuvarozásban a nyitott felépítményű járműveken és a szállítókonténereken történő rögzítésre a különböző ömlesztett áruk lefedéséhez, rögzítéséhez ponyvák és különféle lyukosztású hálók alkalmazhatók. A teljesség igénye nélkül itt a paletta a klasszikusnak számító anyagoktól (műszálas hálók, bevonatos poliészterszövet) a ma ismét egyre nagyobb jelentőségű természetes szálas anyagokig terjed. A nagy értékű anyagok mellett olyan termékeket is kínálunk, amelyeknek az erős igénybevétel és az ezzel járó viszonylag rövid élettartam mellett igen kedvező árfekvésűek.

Rakományrögzítő hálók

PP háló oldalán 3 mm-es erősített zsinórral
Termék Cikkszám Műszaki jellemzői Méret Nettó árak
(db)
PP háló oldalán 3 mm-es erősített zsinórral 88102 50 mm-es lyukosztás 3 m x 5 m 15.500,- Ft
88102 50 mm-es lyukosztás 3,5 m x 8 m 24.800,- Ft
Készregyártott sűrűszövésű háló oldalszemekkel
Termék Cikkszám Műszaki jellemzői Méret Nettó árak
(db)
készregyártott sűrűszövésű háló oldalszemekkel 99201 220 g/m2 3,1 m x 5 m 18.200,- Ft
99201 220 g/m2 3,1 m x 8 m 27.000,- Ft
PP háló oldalán 2,3 mm-es erősített zsinórral
Termék Cikkszám Műszaki jellemzői Méret Nettó árak
(db)
PP háló oldalán 2,3 mm-es erősített zsinórral 88160 20 mm-es lyukosztás 3 m x 5 m 22.800,- Ft
88160 20 mm-es lyukosztás 3,5 m x 8 m 33.200,- Ft

Hulladékfogó háló

Hulladékfogó háló
Hulladékfogó háló
Ugyanezzel a technológiával készült hálók másik felhasználási területe a hulladéklerakó telepek köré alkalmazható hulladékfogó háló, amely meggátolja különösen a könnyű hulladék (papír, fólia, hab) kihordódását a szomszédos területekre. A hálórendszer alapvetően (háromlábú) tartókból áll, amelyek közé speciális, acélfonattal erősített hálók vannak rögzítve. A tartók stabil, tűzihorganyzott acélcső szerkezetek. A tartó a dőlési szög állításával bármilyen ferde talajhoz adaptálható. A háló anyaga UV-védelemmel ellátott szálerősítésű polipropilén, különböző lyukméretben, anyagerősségben ill. színben kaphatók.
A mai hulladéklerakást már nagyon szigorú előírások szabályozzák, nincs többé „feltöltjük a gödröket, árkokat, völgyeket”. Az esetek többségében a gúlaépítés elvét követi a technológia. Az általunk forgalmazott hulladékmegfogó háló mobil, így ahogy a hulladéklerakás során a gúla folyamatosan emelkedik, a hálórendszert szükség esetén időről-időre áttelepítik, hogy mindíg képes legyen a frissen lerakott hulladékban található és a szél által könnyen tovább sodródó műanyag zacskókat, palackokat és papír fecniket visszatartani a lerakás helyén. Áttelepítése nem igényel különösebb kapacitást, a telepen egyébként is megtalálható gépi eszközökkel és kézi munkaerővel könnyedén lebontható, átszállítható és újra felállítható.
Ilyen eszközzel jelentősen óvhatjuk és védhetjük a környezetünket, megőrizhetjük magunknak és a jövő nemzedékének is.
Cím
Empack kft.

1116 Budapest,
Hunyadi János út 162.
Kapcsolat
info@empack.hu

Tel: +36 1 208-5834
Fax: +36 1 208-5835
Nyitva tartás
H-Cs: 8-16 óráig
P: 8-15 óráig

Adatvédelmi tájékoztató