Rakományrögzítő háló

Rakományrögzítő háló
A rakományrögzítő háló egyedi termékek, darabáruk, ömlesztett anyagok védelmére, lefogására szolgál. Alkalmazása a nyitott felépítményű járművön és a szállítókonténeren történő közúti fuvarozás során ajánlott. Környezetvédelmi, és balesetmegelőzési szempontok miatt is fontos, hogy szállítás közben semmi ne szóródhasson le a rakfelületről. Használatát a KRESZ is előírja. A szabályozás szerint a rakományt úgy kell elhelyezni, hogy az még vészfékezés vagy hirtelen kitérő manőver esetén se mozdulhasson el. A törvény szerint a gépjárművezető felelős a rakomány rögzítéséért a gépjárművekben. A biztonságos szállítás érdekében ponyvák és különféle lyukosztású hálók alkalmazhatók.
Termékeink a DEKRA VDI2700 -3.3 minősítésnek felelnek meg.
Az általunk forgalmazott műanyag védőháló sokoldalúan felhasználható, és 100%-ban újrahasznosítható. Nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, alapanyaga polipropilén (PP), UV álló, nem szívja magába a nedvességet. Kezelése egyszerű, helyigénye kicsi, fajlagosan kistömegű. Többféle anyagvastagságban, zöld színben készül. Az erős igénybevétel és az ezzel járó élettartam mellett igen kedvező árfekvésű.

Alkalmazása szállítóeszközökön

A szállítmány mérete, súlya és alakja határozza meg a típus kiválasztását.


Utánfutó

utánfutó háló alkalmazása

Plató

rögzített plató háló nyitott felépítményű járművön

Konténer

konténer takaró háló használata
Ezt a rögzítőeszközt egyre szélesebb körben használják utánfutón, teherautó platóján, vagy hulladékszállító konténereken. Miután a  szállítóeszközt megpakolták, lehetőség szerint a rakomány tetejét el kell igazgatni. Fontos, hogy ne legyenek éles, kiálló részek, melyek sérülést okozhatnak a védőhálón. Ezt követően takarjuk le vele a rakományt, utána feszítsük elő, majd rögzítsük a szállítóeszközhöz. A rögzítés történhet a járművön eredetileg kialakított fülekhez vagy peremekhez. A célállomásra érkezve óvatosan távolítsa el, hogy ne sérüljön, majd összehajtva helyezze tároló rekeszbe a következő felhasználásig. Figyelem! Ez az eszköz nem méretezett, a szállítmány teljes tömegének biztonságos rögzítésére önmagában nem alkalmas! Ilyenkor más rögzítőeszközzel, mint például hevederrel kombináltan kell használni!
Egyedi megrendelések teljesítésének határideje max. 2 hét. A 190 g/m2 tömegűtől a 900 g/m2-ig, a 20, 25, 30, 45, 50, és 100 mm-es lyukosztásig sokféle típus rendelhető. Ezeknek az igényeknek a pontosításához kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Árak

Az alábbi méretekben raktárról kaphatóak, készre és méretre gyártottak.

Áraink tájékoztató jellegűek, az EUR-HUF árfolyamának alakulásától függően változhatnak!

Polipropilén rakományrögzítő háló, oldalán megerősítve, anyagvastagság 3 mm

3 mm-es, oldalán megerősítve

Cikkszám Lyukosztás Anyagvastagság
(mm)
Méret
(m)
Nettó ár
(Ft/db)
88102 45 mm-es 3 3 x 5 20.300,-
88102 45 mm-es 3 3,5 x 8 37.900,-
Jellemzői: PP alapanyag, erősített oldalzsinór, enyhén nyújtható, nagy szilárdságú anyag.
Felhasználhatók: kis és nagy konténerek takarására, közepes tömegű, durva anyagok fedésére, univerzális takaró hálókként.
Készregyártott sűrűszövésű rakományrögzítő háló oldalszemekkel

Sűrűszövésű, szélein rugalmas gumikötéllel

Cikkszám Szövetosztás Súly
(g/m2)
Méret
(m)
Nettó ár
(Ft/db)
99201 légáteresztő 220 3,1 x 5 30.000,-
99201 légáteresztő 220 3,1 x 8 45.000,-
Jellemzői: alapanyaga Monofil PE, lágy anyagú, könnyen összehajtható, 40 cm-enként 16 mm átmérőjű oldalszemekkel van ellátva, melyben gumikötél fut, légáteresztő, de nem vízálló.
Felhasználása sokrétű: építési, vegyes, vagy zöldhulladék takarására, medence vagy kerti tó fedésére, szűrőanyagként légfúvásnál, sok egyéb célra.
Polipropilén rakományrögzítő háló, oldalán megerősítve, anyagvastagság 2,5 mm

2,5 mm-es, oldalán megerősítve

Cikkszám Lyukosztás Anyagvastagság
(mm)
Méret
(m)
Nettó ár
(Ft/db)
88160 20 mm-es 2,5 3 x 5 28.500,-
88160 20 mm-es 2,5 3,5 x 8 53.200,-
Jellemzői: anyaga Polipropilén, erősített oldalzsinór, enyhén nyújtható.
Felhasználható: kis- és nagyméretű szállítókonténerek takarására, valamint kisméretű, durva felületek, falevelek és zöldhulladék fedésére.
Empack Kft.
1116 Budapest,
Hunyadi János út 162.
Elérhetőség
+36 1 208-5834
+36 1 208-5835
info@empack.hu
Nyitva tartás
H-P: 8-15 óráig