Hulladékfogó háló

Hulladékfogó háló
A hulladékfogó háló kiváló védelmet nyújt a széles körben elterjedt környezetszennyezéssel szemben a hulladéklerakók, újrahasznosító központok és válogató üzemek környezetében.

Napjainkban minden hulladéklerakó telep üzemeltetője törvényileg köteles megvédeni környezetét a lerakóhelyről származó mindenféle szennyeződéstől. Emiatt a korszerű hulladékkezelésben nélkülözhetetlen a védőkerítés, amely megakadályozza, hogy a szél által szállított könnyű hulladékok (papír, műanyag fólia vagy habdarabkák) a szomszédos területekre sodródjanak. A hulladékmegfogó hálókat olyan helyekre kell telepíteni, ahol a szemetet ideiglenesen szabadon tárolják - lehetőleg úgy, hogy az egész területre kiterjedjen.
Erre kínálnak megoldást magas színvonalú, német gyártmányú termékeink, amelyek megfelelnek a legszigorúbb szabványoknak.

A cégünk által forgalmazott nagy szakítószilárdságú műanyag hálók könnyen kezelhetőek, esztétikusak, nagyon erősek és kivételes tartósság jellemzi őket, hosszú éveken át ellenállnak a szélnek és az időjárásnak.
anyaga UV-védelemmel ellátott szálerősítésű polipropilén
gyártás során a széleket erősített zsinórral konfekcionálják
különböző színekben rendelhető
 a már meglévő tartórendszerekhez csatlakoztatható
 a helyszíni telepítés során 2 szemenként gyorskötegelővel lehet összekapcsolni
A védőháló megrendelésre kapható 3 m, 4 m és 5 méteres magasságban, lyukmérete 45-50 mm, a hálózsineg átmérője 3 mm. A kezelhetőség szempontjából 25 méteres hosszban készül. A szállítási határidő általában 3 hét.

Alkalmazása

Egyszerű és hatékony megoldás a tiszta környezetért


A hulladékfogó felületére tapadó könnyű szemét vitorlahatást hozhat létre, melynek következtében az eszközt nagy erőhatás érheti. Ezért különösen fontos, hogy kellően stabil tartószerkezethez kapcsolódjon. A gyakorlatban a tartószerkezet alján és a tetején, a két szélső oszlop között, a hálórendszer teljes hosszában végig kell fektetni 1-1 drótkötelet, amihez alul és felül is kb. fél méterenként karabinerrel kapcsolható a védőháló. Ahhoz, hogy a szél ne tudja kifújni alatta a könnyebb papír vagy műanyag hulladékot, 25 cm-ként kötegelővel is rögzíteni kell a drótkötélhez.
Karbantartás: Az alsó és felső drótkötél feszességét hetente kell ellenőrizni és szükség esetén újra megfeszíteni. A hulladékot rendszeresen távolítsa el a védőháló felületéről a fellépő erőhatások csökkentése érdekében.
védőháló hulladéklerakó telep körül
hulladékfogó háló kifeszítve a tartóoszlopokon
hulladékfogó hálók összeillesztése
hulladékmegfogó háló megfogja a szél által szállított hulladékot
Empack Kft.
1116 Budapest,
Hunyadi János út 162.
Elérhetőség
+36 1 208-5834
+36 1 208-5835
info@empack.hu
Nyitva tartás
H-P: 8-15 óráig