Hogyan óvjuk csőelzáró párnánkat?

Csőelzáró ballon védőburkolat
Csőelzáró ballon védőburkolat
Nagy örömünkre szolgál egy olyan terméknek a piacra történő bevezetése, amely hosszú távon jelentős költségcsökkentést eredményezhet felhasználó partnereink számára.
A pneumatikus csőelzáró párnákat 1995-től forgalmazzuk Magyarországon. Kezdetben a csatornázási vállalatok vásárolták a szennyvíz-hálózat vagy a tisztító telepen történő karbantartási, javítási munkálatok ellátásához. Általában kiépített és már működő csővezetékekben alkalmazták, soha nem fordult elő hogy megsérült, vagy kilyukadt volna a pneumatikus párna.
Az utóbbi évek óta folyamatosan intenzív csatornaépítési programok folynak. Egy-egy hálózat műszaki átadása előtt megkerülhetetlen a csővezeték víztartási próbával történő ellenőrzése. Ilyen feladatoknál nagyon sokszor fordul elő, hogy a gondatlan vagy figyelmetlen összeszerelésnek köszönhetően olyan, gyakran nem is látható durva maradványok, élek alakulnak ki csővezeték belsejében, melyek könnyedén mechanikai sérüléseket, elváltozásokat okozhatnak a párnákban. Ezért tervezték és alkották meg a védőburkolatot, mely illeszkedik a pneumatikus csőelzáró párnákhoz, így védelmet nyújt a sérülésekkel szemben.

A fenti kép baloldalán egy 150-300 mm átmérőjű csővezeték elzárására alkalmas gumidugó látható, míg a jobb oldalon egy ugyanolyan dugó, amire ráhúzták a védőburkolatot.
Óvja a pneumatikus csőelzáró párnát, biztosíta számára a hosszabb élettartamot, védje meg a törmeléktől, vágásoktól és éles felületektől!

Jelenleg tesztelés alatt áll a termék, a gyártó várja a felhasználók tapasztalatait. Korlátozott számban még van lehetőség a tesztüzembe való bekapcsolódásra.
Várjuk partnereink jelentkezését!
Cím
Empack kft.

1116 Budapest,
Hunyadi János út 162.
Kapcsolat
info@empack.hu

Tel: +36 1 208-5834
Fax: +36 1 208-5835
Nyitva tartás
H-Cs: 8-16 óráig
P: 8-15 óráig

Adatvédelmi tájékoztató